Glasväggar

Kenjo glasväggar passar perfekt oavsett om du önskar dela av ett stort rum, släppa in mer ljus eller helt enkelt bara tycker att det är snyggt. Att sätta upp en vanlig innervägg kan skymma dagsljuset och ge en instängd känsla. Med en transparent glasvägg skapas ett extra rum och gör det möjligt för solen att titta in. Passar perfekt till ett hem för avdelning av rum, walk-in-closet, duschen eller till kontoret, konferensrummet eller butikslokalen.

I glasväggen väljer du en hel öppning, enkeldörr eller pardörr eller varför inte en vikdörr (självklart även de i samma system) där du kan öppna upp så mycket eller lite du vill. Glasväggarna tillverkas i aluminium och sedan lackeras de efter önskemål. Färgvalen är oändliga men de flesta önskar mattsvart vilket även är vår standardfärg. Det är inte bara kulören på stålet du kan anpassa, även glaset kan göras i olika varianter, så som klart, helfrostat eller spegelglas. Alla produkter måttbeställs och anpassas helt efter kundens behov och önskemål.

Eftersom allt är måttbeställt är det flera faktorer som påverkar priset, som exempelvis val av glas, utseende på spröjs, storlek på väggar, dörrar, handtag och dörrtrycken.

 

 

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en glasvägg för avdelning av rum, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen av våra glasväggar varierar normalt mellan 3-4 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Kontaktinformation

Kenjo System AB
Västra Järnvägsgatan 10
514 42 Limmared
Sverige

Telefon: 0325-717 80

Välkommen till oss

Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!