Välkommen att kontakta oss för information och offert angående våra glasvikpartier, stugor, villor och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!

Kontaktpersoner

Om oss

Allt tog sin början med en enkel fråga; Hur skapar man ljus, närhet och öppenhet i ett uterum med små medel? Svar;

Med fönster som går att öppna snabbt och enkelt utan att "stjäla både pengar och utrymme". 1996 var vi färdiga med ett helt nytt viksystem. Men också med ett nytt tänkande. Ett enklare, smidigare system som inte tar alls så mycket plats när det är öppet. Det ger med andra ord maximal "utekänsla" till en rimlig peng.

Från vikdörrar (vikpartier) var steget kort till att skapa hela rum. Öppna rum. Friggebodar, trädgårdsrum och förråd. Eller öppna rum med plats för tankar, drömmar och intressen. Vi formar både idéerna och tillverkar på plats hos oss. Mitt i Västergötland. Med svenskt virke, vad annars?

Grundtanken är att skapa "öppna rum". Rum som öppnar alla sinnen. Ljusa, enkla i det vi kallar funktionell form (många skulle nog säga skandinavisk form). Form tillgänglig för alla. Inga dyra drömmar, utan möjligheter för alla. Du väljer själv delarna utan krångel. Från viksystem till hela rum.