Om oss

Allt tog sin början med en enkel fråga; Hur skapar man ljus, närhet och öppenhet i ett uterum med små medel? Svar;

Med fönster som går att öppna snabbt och enkelt utan att "stjäla både pengar och utrymme". 1996 var vi färdiga med ett helt nytt viksystem. Men också med ett nytt tänkande. Ett enklare, smidigare system som inte tar alls så mycket plats när det är öppet. Det ger med andra ord maximal "utekänsla" till en rimlig peng.

Från vikdörrar (vikpartier) var steget kort till att skapa hela rum. Öppna rum. Friggebodar, trädgårdsrum, attefallshus och fritidshus. Eller öppna rum med plats för tankar, drömmar och intressen. Vi formar både idéerna och tillverkar på plats hos oss. Mitt i Västergötland. Med svenskt virke, vad annars?

Grundtanken är att skapa "öppna rum". Rum som öppnar alla sinnen. Ljusa, enkla i det vi kallar funktionell form (många skulle nog säga skandinavisk form). Form tillgänglig för alla. Från viksystem och glasväggar (även industridesign) till hela rum och hus.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Kontaktinformation

Kenjo System AB
Västra Järnvägsgatan 10
514 42 Limmared
Sverige

Telefon: 0325-717 80

Välkommen till oss

Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!