Öppenhet med Kenjo vikpartier

Här ser ni ett isolerat glasvikparti…

  • Inglasning av altan/uterum
  • Öppningsbara glasväggar till din villa eller stuga
  • Avdelning till kontor för inomhusmiljö
  • Dina mått är vår standard

 • Välj mellan:
  • Oisolerade vikpartier
  • Isolerade vikpartier

"Våra kvalitetsprodukter är svensktillverkade."

Med våra glasvikpartier som går att vika upp kan hela väggar öppnas. Vi erbjuder kvalitetsväggar baserade på glas och aluminium i fasta eller öppningsbara element. Transparenta fasader eller dörrar, som i stängt läge fungerar som en transparent vägg, suddar ut rummets gränser och bjuder in naturen. Du köper dem separat till ditt projekt hemma eller så köper du dem som en del i en Kenjo friggebod, Kenjo stuga eller Kenjo villa – valet är ditt!

Vi har två olika glasviksystem, ett oisolerat system med härdat energiglas som lämpar sig ypperligt för att glasa in altanen, för uterummet eller för att dela av exempelvis ett kontorsutrymme. Det andra alternativet är ett isolerglasparti som många av våra kunder använder i sin vinterträdgård, villafasad eller sin isolerade friggebod eller stuga för året runt bruk. Vikpartierna passar lika bra i både nya och äldre hus, det finns inga gränser. För oss är alla mått standard. Våra vikpartier tillverkas helt efter dina egna mått, så enkelt är det. Det ger dig total frihet och möjlighet att skräddarsy ditt uterum. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar och det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".

Hela systemet är underhållsfritt, det enda du behöver göra är att hålla nedre spårprofilen fri från smuts. Vi tillverkar även fasta fönster och väggpartier i exakt samma utförande.

Viksystemet är mycket flexibelt, det hängs i vänster eller höger sida och kan väljas med vikning inåt eller utåt.

Det oisolerade systemet med 4 mm härdat energiglas motsvarar u-värde 3,2 och isolerglaset har u-värde 1,1. U-värdet kan beskrivas som bränsleförbrukningen på en produkt. Med andra ord visar värdet hur mycket energi produkten släpper igenom. Ju lägre U-värde desto bättre isolering. U-värde 1,1 passar bra för åretruntboende. U-värde 3,2 passar när huset används från vår till höst.

Kontakta oss för offert.