Välkommen till Kenjo Öppna rum

Vår idé är att skapa rum som är öppna för alla sinnen, ljusa och med stora glasvikpartier/vikdörrar (som du enkelt öppnar upp), men som samtidigt är varma och omslutande rum. Vi erbjuder alla delar. Från enskilda vikpartier (givetvis en helt egen idé som tar minimalt med plats när det är öppet), glasväggar i industridesign, till friggebod, attefallshus, trädgårdsrum, atelje, bastu, fritidshus eller villa. Allt konstruerat och tillverkat på plats hos oss. Mitt i Västergötland. Form tillgänglig för alla.

 

 

Våra produktområden

Vi erbjuder

Valfrihet
Önskar du vikdörrar, vi tillverkar upp till 6 m breda partier exakt efter dina mått. Vi erbjuder även glasväggar i industridesign för avdelning inomhus . Välj även mellan olika husmodeller eller designa ditt egna Kenjohus.
Svensktillverkade produkter
Våra hus och glaspartier tillverkas i våra produktionslokaler i Limmared i Västra Götaland och levereras över hela Sverige. Vi har även valt att samarbeta med lokala leverantörer på material och inredning.
Montering
Oavsett om du köper ett enskilt glasparti av oss eller om du önskar ett litet hus så väljer du själv om du önskar köpa våra produkter i moduler för att sedan lösa monteringen på egen hand eller om ni önskar en komplett helhetslöning av oss - vi erbjuder båda alternativen.

Kenjo på Instagram

[instagram-feed]

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!