Altandörr (Wicline 65 evo Fransk dörr) - isolerat system

Utökad bågstorlek (upp till 1400 mm x 2500 mm), enkla och dubbla alternativ samt låg tröskel har gett denna aluminiumfönsterdörr som är inåtgående ett breddat användningsområde samt erbjuder en större arkitektonisk frihet. Med exceptionellt tekniskt utförande och exemplarisk värmeisolering sätter denna dörr nya standarder.

Systemet är isolerat då aluminiumprofilen har en bruten köldbrygga. Vi tillhandahåller både 2-glas och 3-glas. Altandörren kan fås med vädringsmöjlighet där dörren endast öppnas för vädring. Vi erbjuder även valfri bröstning om annan fyllning önskas nertill.

Endast handtag och lås på insida.

För att skapa en helhet tillverkar vi även fasta fönster och "vanliga öppningsbara fönster" i samma utförande som detta parti, se här.

Du kan även välja till spröjs om du önskar det.

Vi har egen tillverkning av detta Wiconasystem.

Bildtexter: Bilderna ovan visar vårat isolerade viksystem (FS65). Bilden till vänster illustrerar de olika öppningsalternativen. 

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här