Attefallshus

 Trädgårdsrum, bastu, poolhus, uterum, musikstudio, kontor, studentboende, gästhus för barn och barnbarn, hus för uthyrning, komplementhus på 20kvm och 25 kvm eller varför inte ett "tänkarrum" öppet för alla sinnen? Med våra stora glasvikpartier som går att vika upp kan hela väggar öppnas. Ren och öppen design. Vi har egen tillverkning på plats hos oss mitt i Västergötland i Sverige. Med svenskt kvalitetsvirke.

Vi erbjuder färdiga husmodeller för er som önskar det men vi vet också att alla har olika behov utifrån tomt, användningsområde och krav på design. Därför erbjuder vi även vårat modulsystemet vilket ger dig förutsättningar att skapa ett hus, som passar in på din tomt, utefter ditt önskemål på användning samt den design du eftersträvar. Vi har både husstommar på 20 kvm och 25 kvm, både rektangulära och i vinkel. Läs mer om vårat modulsystem eller välj någon av våra färdiga modeller (som är framtagna ur modulsystemet vilket innebär att du lätt kan ta bort ett fönster och lägga till  ett annat eller varför inte byta från sadeltak till pulpettak).

Önskar du bastuinredning, loft, kök eller toalett? Drömmer du om takterass? Inga problem!

 

 

Välj modell eller designa själv!

25nr1

25-2

Vi erbjuder olika lösningar och tillval

Takterass

Fördubbla umgängesytan! Vi förstärker taket, lägger trall på, skapar ett dolt takavrinningssytem. Med vårt räcke i glas  får ni milslång utsikt!

Bastu

Vi anpassar bastun efter dina önskemål vad det gäller storlek och planlösning. Välj mellan el och vedeldat aggregat. Lavar i lärk och fina paneler. Vi samarbetar med Exacta och Tylö.

Kök

Vi anpassar köken helt och hållet efter den funktion och design ni önskar. Vår huvudleverantörer av kök är Länghems kök samt Intra.

Utvändig panel

Vår utvändiga standardpanel är gran, du väljer själv mellan liggande och stående panel. Som tillval kan välja cederträ, lärk, värmebehandlad fur istället.

Toalett & Badrum

Våra toaletter har inredning från Svedbergs och i grundutförande har vi Fibo Trespo på väggarna vilket ser ut som kakel och matta på golv.

Tak

På taket ligger det ytskikt i papp. Som tillval kan Plannja pannplåt väljas till.

Loft

Loft/sovloft går att få i alla våra hus med sadeltak. Loftets höjd och utformning anpassas till den stomme på huset du och de funktioner som du önskar under loftet.

Loft

Loft/sovloft går att få i alla våra hus med sadeltak. Loftets höjd och utformning anpassas till den stomme på huset du och de funktioner som du önskar under loftet.

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80
  Fax: 0325-6199 91

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!