Attfallshuset på Ljusterö

Detta attefallshus (modell Kenjo 25-1), 25 kvm, är helt byggd utifrån Kenjo modulsystem. Ledorden är ljus och öppenhet. Ett långt glasvikparti på framsidan gör det möjligt att öppna hela väggen. Partiet är 3-delat, vilket innebär att den tredje delen även fungerar som gångdörr de gånger man inte vill vika upp hela partiet. Detta innebär också att en separat ytterdörr (som både kostar pengar och tar extra plats ur möbleringsynpunkt) inte behövs om det inte är en specifik önskan. I hörnet möter sedan det 3-delade vikpartiet ett fast 2-delat glasparti vilket skapar en underbar rymd i kombination med att det är öppet upp i nock.

Huset på Ljusterö har ett separat sovrum, toalett med dusch och ett allrum med ett litet kök. Vid beställning av detta hus kan sovloft väljas till.

Just detta hus är levererat som byggsats och sedan byggt på plats av Kenjos snickare. Husets mått är 7829x3164 mm. Vi erbjuder även en kortare och bredare variant (mått 6184x4040 mm) och attefallshus i vinkel.

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!