Designa ditt hus

Vi har en mängd olika färdiga huslösningar. Dock vet vi att det ibland finns önskemål om en egen design beroende på olika omständigheter så som tomtens utformning, funktionen eller planlösning som man tänkt sig. Därför erbjuder vi vårt unika modulsystem där vi tillsammans med dig designar ditt unika Kenjohus. Här väljer du stommar och väggar och kombinerar ihop till den storlek, form och design du önskar. Friggebod, trädgårdsrum, bastu, poolhus, uterum, attefallshus, sommarstuga eller varför inte ett "tänkarrum" öppet för alla sinnen? Med våra stora glasvikpartier som går att vika upp kan hela väggar öppnas. Ren och öppen design. Egen tillverkning på plats hos oss mitt i Västergötland i Sverige. Med svenskt kvalitetsvirke. Vi erbjuder 5 kvm, 10 kvm, 15 kvm, 20 kvm, 25 kvm eller den storlek du önskar.

1. Välj storlek på stuga/hus

Välj mellan 5 kvm, 10 kvm, 15 kvm, 20 kvm eller 25 kvm limträstomme. Dessa stommar går att välja var för sig eller kan kombineras ihop till den form och storlek som önskas.  Klicka här för mått och stommar!

2. Välj ytterväggar, tak & glaspartier

Välj vilka väggar du önskar. Med hjälp av de olika modulerna kan du lätt ”bygga” det som tillgodoser dina behov. Du ser hur A- och B-sektionerna enkelt passar ihop med de olika öppningarna i limträstommen. Du kan även ha två stycken B-moduler på en A-sektion.

Välj mellan sadeltak med öppet upp i nock eller platt tak (pulpettak). Om du önskar sadeltak kan du välja gavelspets i träfasad eller glas. Här kan du även välja med eller utan takfot, allt för att skapa det utseende du önskar på din stuga. Klicka här för modulerna!

3. Planlösning

Våra stommar är i limträ vilket innebär att det inte krävs några invändiga bärande väggar utan vi skapar den planlösning ni önskar utifrån hur ni vill använda och inreda huset.

4. Välj tillvalsprodukter

Takterass

Fördubbla umgängesytan! Vi förstärker taket, lägger trall på, skapar ett dolt takavrinningssytem. Med vårt räcke i glas  får ni milslång utsikt!

Bastu

Vi anpassar bastun efter dina önskemål vad det gäller storlek och planlösning. Välj mellan el och vedeldat aggregat. Lavar i lärk och fina paneler. Vi samarbetar med Exacta och Tylö.

Kök

Vi anpassar köken helt och hållet efter den funktion och design ni önskar. Vår huvudleverantörer av kök är Länghems kök samt Intra.

Utvändig panel

Vår utvändiga standardpanel är gran, du väljer själv mellan liggande och stående panel. Som tillval kan välja cederträ, lärk, värmebehandlad fur istället.

Toalett & Badrum

Våra toaletter har inredning från Svedbergs och i grundutförande har vi Fibo Trespo på väggarna vilket ser ut som kakel och matta på golv.

Tak

På taket ligger det ytskikt i papp. Som tillval kan Plannja pannplåt väljas till.

Loft

Loft/sovloft går att få i alla våra hus med sadeltak. Loftets höjd och utformning anpassas till den stomme på huset du och de funktioner som du önskar under loftet.

Kundanpassningar

Vi är flexibla och erbjuder det lilla extra till våra kunder, det kan vara allt från valfri kulör på fönster och glaspartier till flytande bastuflotte, pergolatak eller varför inte en brygga för dig som bygger strandnära. Vi tar gärna emot era önskemål och förverkligar dem.

 

Kombinera ihop olika stommar till den form och storlek du önskar

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!