Entredörrar (Wicstyle 65evo Anslagsdörr) - isolerat system

Denna entrédörr  är perfekt för att använda i kommersiella fastigheter, flerbostadshus, bilhallar och hotell. 

WICSTYLE 65 evo är med sitt släta dörrblad, 65 mm profildjup och omfattande användningsområde perfekt kvalificerad för att möta de högsta kraven med avseende på design, teknisk kvalitet och prestanda. Tack vare sitt bra förhållande mellan pris och prestanda är detta dörrsystem ett alternativ för nästan alla typer av krav och önskemål.

Systemet är isolerat då aluminiumprofilen har en bruten köldbrygga. Vi tillhandahåller både 2-glas och 3-glas. Här kan du även välja till annan fyllning i exempelvis nederdelen av dörren.

Välj mellan enkel och dubbeldörr, inåt- eller utåtgående. Vi erbjuder även över- och sidoljus, fasta eller öppningsbara i kombination med fönstersystemet.

För att skapa en helhet tillverkar vi även fasta fönster och "vanliga öppningsbara fönster" i samma utförande som detta parti, se här.

Vi har egen tillverkning av detta Wiconasystem.

I samband med offert lämnar vi även ritning på partiet samt mått på profiler mm.

Bildtexter: Bilderna ovan visar isolerade entrédörrar. Bilden till vänster illustrerar de olika öppningsalternativen som även kan fås med dubbeldörr. 

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här