Fönster (Wicline 65 evo) isolerat system

Dess högutvecklade teknik och dess omfattande systemprogram gör detta aluminiumfönster, WICLINE 65 evo, till ett perfekt fönster som passar de flesta förhållanden och klarar ett stort spektrum av prestandakrav. Denna produkt passar väldigt fint till våra andra Wicona-produkter!

Genom att använda ett profildjup på bara 65 mm, möter detta system inte bara de höga kraven på värme- och ljudisolering. Det gör även WICLINE 65 till en väldigt attraktiv produkt ur pris- kontra prestandakrav perspektiv.

Systemet är isolerat då aluminiumprofilen har en bruten köldbrygga. Vi tillhandahåller både 2-glas och 3-glas. Välj mellan fasta och öppningsbara fönster.

 

 

Bildtexter: Bilderna ovan visar vårat exempel på våra isolerade fönster. Bilden till vänster illustrerar de olika öppningsalternativen. 

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80
  Fax: 0325-6199 91

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!