Fönster oisolerat system

Här erbjuder vi ett oisolerat fönster system (enkelglas) med både fasta fönster, större partier och öppningsbara fönster med aluminumprofiler. Dina mått är vår standard och vi bygger dem på millimetern utifrån vad du önskar.

Vi erbjuder både 4 mm hädat glas och 4 mm härdat energiglas. Med energiglas minimeras risken för immiga fönster vid snabba temperaturväxlingar. Glasen har ett u-värde på 3,2. Välj till spröjs om det önskas.

 

 

Bildtexter: Bilderna ovan visar vårat exempel på våra oisolerade fönster. Bilden till vänster illustrerar de olika öppningsalternativen. 

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här