Friggebod upp till 15 kvm

Friggeboden kräver inget bygglov och får vara max 15 kvm stort. Vårat modulsystem lämpar sig ypperligt för detta då vi  enkelt kombinerar ihop våra stommar för att skapa den form som önskas på sitt hus. Även på små ytor som  15 kvadratmeter ger har vi skapat smarta lösningar för boende med kök, toalett och allrum. Eller varför inte ett kontor eller fridfull ostörd ateljé, trädgårdsrum, bastu, poolhus, uterum, musikstudio Med våra stora glasvikpartier som går att vika upp kan hela väggar öppnas. Ren och öppen design. Vi har egen tillverkning på plats hos oss mitt i Västergötland i Sverige. Med svenskt kvalitetsvirke.

 Önskar du bastuinredning, förrådsdel, kök eller toalett? Det löser vi!

 

 

Välj modell

Välj mellan stående & liggande panel på fasaden - Välj mellan isolerade & oisolerade glaspartier

Kenjo 10-1

Yttermått 3164x3164

Kenjo 15-3

Yttermått 4719x3164

Kenjo 15-1

Yttermått 4719x3164

Kenjo 15-2

Yttermått 4719x3164

Vi erbjuder olika lösningar och tillval

Takterass

Fördubbla umgängesytan! Vi förstärker taket, lägger trall på, skapar ett dolt takavrinningssytem. Med vårt räcke i glas  får ni milslång utsikt!

Bastu

Vi anpassar bastun efter dina önskemål vad det gäller storlek och planlösning. Välj mellan el och vedeldat aggregat. Lavar i lärk och fina paneler. Vi samarbetar med Exacta och Tylö.

Kök

Vi anpassar köken helt och hållet efter den funktion och design ni önskar. Vår huvudleverantörer av kök är Länghems kök samt Intra.

Utvändig panel

Vår utvändiga standardpanel är gran, du väljer själv mellan liggande och stående panel. Som tillval kan välja cederträ, lärk, värmebehandlad fur istället.

Toalett & Badrum

Våra toaletter har inredning från Svedbergs och i grundutförande har vi Fibo Trespo på väggarna vilket ser ut som kakel och matta på golv.

Tak

På taket ligger det ytskikt i papp. Som tillval kan Plannja pannplåt väljas till. För er som önskar tegel löser vi även det.

Kundanpassningar

Vi är flexibla och erbjuder det lilla extra till våra kunder, det kan vara allt från valfri kulör på fönster och glaspartier till flytande bastuflotte, pergolatak eller varför inte en brygga för dig som bygger strandnära. Vi tar gärna emot era önskemål och förverkligar dem.

Kontakta oss för offert!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!