Glasfasad & Glastak

Vikdörrar (FS65) isolerat system

Tack vare sina utmärkta tekniska värden är denna vikdörr mer än lämplig att använda direkt i en isolerad yttervägg i till exempel vinterträdgård, väggfasad i villa, mötesplatser, konferensrum, bilhallar och hotell. Denna isolerade vikdörr ger smidig transparens en ny betydelse. Dörren gör det möjligt att öppna upp glasfasader till ca 90 %. En värmeisolerad vikdörr där de öppningsbara partierna löper näst intill ljudlöst på de nedtill systemintegrerade hjulen. Utformningen av dörrens kombinationer kan närmast kombineras fritt (118 varianter). Dörrens partier viks enkelt ihop till paket på ena sidan eller på båda sidorna. De kan utformas för att vikas inåt eller utåt. Du kan låta en avslutande del fungera som gångdörr. 

Systemet är isolerat då aluminiumprofilen har en bruten köldbrygga. Vi tillhandahåller både 2-glas och 3-glas. Du kan få mellan 2-7 delningar och upp till hela 6 m breda partier.

För att skapa en helhet tillverkar vi även fasta fönster och "vanliga öppningsbara fönster" i samma utförande som detta parti, se här.

Välj även mellan handtag och lås på både insida och utsida eller endast handtag på insida. Du kan även välja till spröjs om du önskar det.

Bildtexter: Bilderna ovan visar vårat isolerade viksystem (FS65). Bilden till vänster illustrerar de olika öppningsalternativen. 

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här