Glasväggar

Kenjo glasväggar passar perfekt oavsett om du önskar dela av ett stort rum, släppa in mer ljus eller helt enkelt bara tycker att det är snyggt. Att sätta upp en vanlig innervägg kan skymma dagsljuset och ge en instängd känsla. Med en transparent glasvägg skapas ett extra rum och gör det möjligt för solen att titta in. Passar perfekt till ett hem för avdelning av rum, walk-in-closet, duschen eller till kontoret, konferensrummet eller butikslokalen.

I glasväggen väljer du en hel öppning, enkeldörr eller pardörr eller varför inte en vikdörr (självklart även de i samma system) där du kan öppna upp så mycket eller lite du vill. Glasväggarna tillverkas i aluminium och sedan lackeras de efter önskemål. Färgvalen är oändliga men de flesta önskar mattsvart vilket även är vår standardfärg. Det är inte bara kulören på stålet du kan anpassa, även glaset kan göras i olika varianter, så som klart, helfrostat eller spegelglas. Alla produkter måttbeställs och anpassas helt efter kundens behov och önskemål.

Eftersom allt är måttbeställt är det flera faktorer som påverkar priset, som exempelvis val av glas, utseende på spröjs, storlek på väggar, dörrar, handtag och dörrtrycken.

 

 

Aluminiumprofiler

Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.

Dina mått är vår standard

Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".

Svensktillverkade produkter

Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.

Leverans

Leveransen av våra glasväggar varierar normalt mellan 3-4 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt.

Räntefri avbetalning

Vi erbjuder dig räntefri delbetalning upp till 60 000 kr inkl. moms. Det innebär att du kan betala ditt köp räntefritt i upp till 36 månader hos oss. Du kan när somhelst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det
överenskomna beloppet per månad. Erbjudandet gäller endast för privatpersoner och enskilda firmor.

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!