Elumatic dubbelkap

Vi kontaktades för att skapa en flytande bastu anpassad i sin design utefter den befintliga huvudbyggnaden och dess natursköna miljö. Den 10 kvadratmeter stora stugan rymmer dels en bastuavdelning avsedd för 6-8 personer med vedeldad bastukamin och en relaxavdelning med stora glasvikdörrar som gör relaxavdelning ett med naturen. Stugan är tillverkad i cederträ och de runda fönstren är även de tillverkade i cederträ i Kenjo´s egna finsnickeri.

Just detta lilla bastuhus är en specialdesign allt från mått till materialval för att uppfylla kundens specifika önskemål om att bastuhuset skall harmonisera med bostadshuset samt extra exklusiva val.  Stugan är tillverkad i cederträ och de runda fönstren är även de tillverkade i cederträ i Kenjo´s egna finsnickeri.

Självklart erbjuder vi även bastuflottar utifrån våra modeller eller om du vill designa din egen med hjälp av vårat modulsytem. 

Elumatic SBZ 122

cncfräs

Kontakta oss vid intresse

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80
  Fax: 0325-6199 91

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!