LEVERANSALTERNATIV

En del vill montera och bygga själva, vissa önskar sitt drömhus ute på en ö dit det inte går att leverera ett nyckelfärdigt hus utan där det krävs att huset levereras i sektioner i omgångar. Andra vill helt enkelt bara komma hem till ett nyckelfärdigt hus och kunna flytta in direkt. Vi erbjuder alla möjligheter.

BYGGSATS

Byggsats där ytterväggarna kommer färdigspikade som ett materialpaket. Gäller upp till hus på 25 kvm, större än så tar vi alltid helhetsansvaret med egna montörer.

BYGGS PÅ FABRIK

Vi bygger huset här på vår fabrik (beroende på utfromning och storlek av hus) och levererar det med bodbil, förutsatt att det går att komma fram med bodbil ända fram till där du önskar huset.

VI BYGGER HEMMA HOS ER

Vi kommer till er och bygger huset på plats. Här kan ni välja mellan att vi bygger "ett tätt skal" där ni själva ansvarar för ev. el, vvs, montering av inv, panel och golv och övrig inredning så som kök, toalett och bastu. Andra alternativet är att vi ansvarar för inredningen och vi monterar och levererar ett helt nyckelfärdigt hus.