Ett system - många möjligheter
Våra produkter bygger på samma system till alla användningsområden. Vi använder samma profiler till duschväggarna som till vikpartier. Tack vare att vi jobbar med aluminiumprofiler har våra produkter ett naturligt skydd mot väder och vind.

PRODUKTER

VIKPARTI

GLASVÄGG

DUSCH

ORANGERI

Vårt egna system på vikdörr är lämplig att använda vid inglasning av altan och uterum, förläng sommaren från tidig vår till sen höst. Systemet passar även för avdelning till kontor och inomhusmiljöer eller varför inte till din walk-in-closet? Tänk själv att kunna öppna upp hela väggen till din garderob.

Vikdörrarna gör det möjligt att öppna upp glasväggen till ca 90 %. De öppningsbara partierna löper näst intill ljudlöst på de nedtill systemintegrerade hjulen. Dörrens partier viks enkelt ihop till ett paket på ena sidan. De kan utformas för att vikas inåt eller utåt. Du kan välja mellan 2, 4, 6 och 8 delningar beroende på bredd på partiet och vi kan tillverka upp till 6 m breda partier.

Vi har som standard 4 mm härdat energiglas i våra vikpartier. Med energiglas minimeras risken för immiga fönster vid snabba temperaturväxlingar. Hela systemet är underhållsfritt, det enda du behöver göra är att hålla nedre spårprofilen fri från smuts. Glasen har ett u-värde på 3.2.

Välj även till spröjs och hakregellås om du vill.

Våra hem är viktiga på många sätt.

Det är en plats där vi ska kunna känna oss trygga och samla kraft.

Oavsett om ni bor i en etta eller en stor gård kan det vara skönt att skapa en egen hörna för just detta.

 

Utan att stänga ute naturligt ljus kan ni skapa ett extra rum eller dela av en yta med våra glaspartier.

Vi måttanpassar alla våra glaspartier och skapar stilen ni önskar.

 

Kontakta oss för offert.

 

 

 

Skapa ert drömbadrum med hjälp av våra duschväggar. Anpassa duschväggen efter ert badrum med hjälp av färg, glas och spröjs.

Vi måttanpassar duschväggarna efter era mått och önskemål. Välj mellan hörndusch, pardörr, enkeldörr, fast vägg eller vikdörr.

Duschväggarna är gjorda i samma profilsystem som våra andra produkter, vilket gör väggarna stabila, säkra och rostfria.

De spröjsade duschväggarna har endast spröjs på utsidan av duschen, då det blir enklare att hålla duschen ren invändigt.

Vi använder alltid aluminiumspröjs som fästs utanpå glaset.

Vi tillverkar orangerier efter era önskemål och behov.

Allt måttanpassas för att passa er.

Kontakta oss för offert.

Unikt system, enkel montering, kvalitet.

Unikt system

Oavsett om du väljer fasta glaspartier, skjut, vik eller -slagdörrar så är det exakt samma profil. Detta för att skapa en enlighet mellan de olika varianterna och produktområdena.

Enkel montering

Glasväggarna levereras i färdiga väggsektioner (inget "plockepinn") vilket innebär en enkel och kostnadseffektiv montering.

Dina mått är vår standard

Våra glasväggar tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".

Kvalitet

Våra glaspartier tillverkar vi i vår egna fabrik, så produktionschef noga kan övervaka processen och säkerställa en jämn kvalitet och hållbar konstruktion. Detta innebär att vi har full kontroll. Vi använder oss uteslutande av aluminiumprofiler och personsäkra glas.

Fri spröjsindelning

Vissa vill ha stora spröjsade rutor, andra små och vissa ingen spröjs alls. Vi erbjuder även andra spröjsindelningar än de traditionella fyrkantiga - du väljer, allt för att skapa din egna design! På duschväggarna har vi endast spröjs på utsidan av glaset för att det skall vara lätt att hålla rent, annars är det spröjs på båda sidor av glaset.

Aluminiumprofiler vs järn (smideslösningar)?

Aluminium är ett lättare material vilket innebär att dörrar och skjutdörrar inte blir så tunga. Aluminium är ett rostfritt material vilket innebär att de med fördel kan användas till duschväggar i våtutrymmen. De kan även användas utomhus till orangeri, uterum, vindskydd, balkonginglasningar mm. Aluminium är fördelaktigt att lackera i olika kulörer vilket kan skapa den känsla som önskas.

Aldrig längre bort än ett telefonsamtal

För oss är våra kunder det viktigaste. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mejl om ni har några frågor eller funderingar oavsett om det gäller pris, utformning eller under monteringen. 0325-717 80 Mellan 8-17

Öppna rum med olika glasval

Den ”öppenhet” som önskas kan lätt uppfyllas med våra glasväggar. Vi erbjuder klarglas, plåtfyllningar i samma kulör som ni valt på profilen, frostad känsla, ljudreducerande glas eller andra lösningar som önskas.

Svensktillverkade produkter

Vi tillverkar och erbjuder enbart kvalitetsprodukter och våra glaspartier är svensktillverkade.

Våtutrymmen & utomhusmiljöer

Då vi använder aluminiumprofiler till våra glasväggar innebär det att de är rostfria och med fördel även kan användas som duschväggar eller utomhus till exempelvis orangeri eller uterum.

Flexibel frakt

Ni väljer själva om ni vill hämta glasväggarna i vår fabrik i Limmared eller om ni önskar dem levererade hem till er dörr.