Om oss

Allt tog sin början med en enkel fråga; Hur skapar man ljus, närhet och öppenhet i ett uterum med små medel? Svar;

Med fönster som går att öppna snabbt och enkelt utan att "stjäla både pengar och utrymme". 1996 var vi färdiga med ett helt nytt viksystem. Men också med ett nytt tänkande. Ett enklare, smidigare system som inte tar alls så mycket plats när det är öppet. Det ger med andra ord maximal "utekänsla" till en rimlig peng.

Från vikdörrar (vikpartier) var steget kort till att skapa hela rum. Öppna rum. Friggebodar, trädgårdsrum, attefallshus och fritidshus. Eller öppna rum med plats för tankar, drömmar och intressen. Vi formar både idéerna och tillverkar på plats hos oss. Mitt i Västergötland. Med svenskt virke, vad annars?

Grundtanken är att skapa "öppna rum". Rum som öppnar alla sinnen. Ljusa, enkla i det vi kallar funktionell form (många skulle nog säga skandinavisk form). Form tillgänglig för alla. Från viksystem och glasväggar (även industridesign) till hela rum och hus.

 

Säkerhet & Sekretess

Vi på Kenjo System AB följer alla rådande dataskyddslagar.

Ansvarig över kundregister:

Kenjo System AB

Västra Järnvägsgatan 10

514 42 Limmared

Tel.nr: 0325-71780

Org.nr: 556654-1834

Anledning till vårt kundregister:

Vårt kundregister innehåller endast uppgifter du som kund har tillhandahållit oss, så som:

e-mailadress, telefonnummer, adress i några enstaka fall även personnummer.

Detta är information du lämnat till oss då du varit i kontakt med oss i form av köp, offertförfrågan eller vid annat tillfälle visat intresse för våra produkter.

Delning av uppgifter:

Vårt kundregister är endast för oss och vi på Kenjo system AB lämnar ej ut denna till en andra part annat än att vi ska kunna leverera våra produkter och tjänster till er som kund.

Skydd:

Vi använder oss utav virusprogram och skyddar oss mot angrepp på bästa möjliga sätt, allt för att skydda er och vår integritet.

Läs mer om GDPR här:

https://www.datainspektionen.se/

 

 

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!