Pris

Våra priser är beroende på storlek, design, val av isoleringsnivå på glaspartierna, antal vikdörrar/glasfasader osv. Isolerade glaspartier kostar mer än oisolerade och vilket som önskas är utifrån hur huset/stugan skall användas. Vi har tagit fram några modeller i olika storlekar och former som har kommit att bli populära hos oss som vi erbjuder ej.

Önskar ni frångå våra färdiga modeller erbjuder vi även vårat modulsystem där ni kan kombinera ihop de väggar, glaspartier, tak, stommar osv som ni önskar.

Exempelvis blir det en lägre kostnad med pulpettak än sadeltak, ett fast glasparti kostar mindre än ett öppningsbart vikparti. Dessa exempel nedan är en vägledning där ni kan se priset för en byggsats. Tilläggskostnader som inredning, montering osv skiljer sig åt utifrån hur huset skall användas och var och hur det skall monteras. Detta lämnar vi pris på till varje enskild kund.

Kontakta oss gärna så kan vi ta fram förslag/offert utifrån den design ni önskar samt budget ni har för att hitta en bra lösning till er.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Kontaktinformation

Kenjo System AB
Västra Järnvägsgatan 10
514 42 Limmared
Sverige

Telefon: 0325-717 80

Välkommen till oss

Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!