Skjutparti och fönster i slimmat utförande med vädringsfönster (PSK) - isolerat system

PSK är en kombination av skjutdörr och vädringsfönster. Vill du öppna upp helt så skjuter du dörren åt sidan, vill du vädra så fäller du dörren inåt. Den öppningsbara dörrkonstruktionen sitter på insidan och sticker ut minimalt i öppet läge. Genom systemets slimmade uppbyggnad passar produkten också utmärkt som skjutfönster. Konstruktionen samspelar, i dess utformning, perfekt i kombination med fasta och öppningsbara fönster i samma system. Dörren erbjuder i stängt läge högsta täthet och för högsta flexibilitet kan dörren utformas med två olika variater av konstruktionsdjup med olika grad av värmeisolering.

Systemet är isolerat då aluminiumprofilen har en bruten köldbrygga. Vi tillhandahåller både 2-glas och 3-glas.

Välj även mellan handtag och lås på både insida och utsida eller endast handtag på insida.

I samband med offert lämnar vi även ritning på partiet samt mått på profiler mm.

 

Bildtexter: Bilden ovan visar ett PSK skjutfönster. Bilden till vänster illustrerar de olika öppningsalternativen. 

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här