Fritidshus på Gotland med två lägenheter

Husen, två stycken, om totalt 45 kvm vardera med takterrass har vi designat, tillverkat och monterat till Drömstugan AB. Husen är belägna precis vid havet. Husen är uppdelade i två lägenheter, en större (ca 27 kvm) och en mindre lägenhet (ca 13 kvm). Båda lägenheterna är utrustade med varsin toalett med handfat samt dusch och varsitt kök. Med de stora glasvikdörrarna kan hela väggar öppnas upp för att bli ett med altanen om ca 51 kvm. Takterasserna om 45 kvm erbjuder sol från morgon till kväll med milslång utsikt över havet. Du som kund har möjlighet att hyra huset veckovis. Kontakta Drömstugan AB för mer information eller besök dem på www.dromstugan.se

Husen har glasvikdörrar, där väggarna kan öppnas upp mot havet. Takterassen erbjuder en fantastiskt utsikt som måste upplevas på plats!

Självklart kan ni köpa detta hus av oss och få uppbyggt hos dig.  Vi skapar öppna rum!

Vi erbjuder takterrass på alla våra husmodeller med pulpettak oavsett storlek.

Kontakta oss om ni vill att vi designar bygger ert hus; vi hjälper er hela vägen från idéstadiet till färdig lösning med skisser, bygglovshandlingar och snickeri/montering.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Kontaktinformation

Kenjo System AB
Västra Järnvägsgatan 10
514 42 Limmared
Sverige

Telefon: 0325-717 80

Välkommen till oss

Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!