Med hjälp av träfiberisoleringen kan du kan maximera boytan i ditt hus, dessutom får du flera positiva effekter på köpet!

Vi, Kenjo, använder vi alltid träfiberisolering – skivor, i våra hus - allt från småstugor, attefallshus till fritidshus och villor. Vi anser har fantastiska egenskaper och har fått väldigt fin feedback från många av våra kunder, både slutkunder och snickare, som rekommenderat sina vänner specifikt om träfiberisoleringen och som valt att handla den separat från oss till deras tillbyggnationer, renoveringar och nybyggnationer. Denna isolering har mycket bättre värmekapacitet än "vanlig isolering" vilket innebär att du inte behöver ha jättetjocka väggar utan att dina väggar ändå isolerar lika bra- samt att huset andas.

Som följd av ovan lagerhåller vi och säljer denna isolering även som en separat produkt till alla som gillar byggnadsvård, arbeta med naturliga material, värnar om vår miljö och få ett fint slutresultat med en isolering som får både dig och ditt hus att må bra!

Träfiberisolering - det naturliga valet

Hunton träfiberisolering som levereras i skivor har vissa utmärkande kännetecken:
- Miljövänlig - ekologisk och återvinningsbar
- Dubbel värmelagringkapacitet
- Bra brandskydd
- Ljuddämpande
- 10 gånger större förmåga att transportera fukt
- Ger ett sunt inomhusklimat
- Formstabil och kliar inte smidig att arbeta med

Träfiberisoleringen levereras i skivor och kan fås i olika tjocklekar och kan kombineras ihop för att få önskad dimension.

Vi lagerhåller 45 mm, 70 mm och 95 mm skivor.
Vi kan även erbjuda lös isolering som kan blåsas in i tex en vägg eller tak.
Detta är en energi och miljövänlig isolering!!

Hunton Träfiberisolering ökar boendekomforten samtidigt som den bidrar till att öka energibalansen i huset. Isoleringsmaterial av träfiber har mycket bra diffusionsegenskaper och skapar därmed ett sunt inneklimat. Isoleringen är enkel att bearbeta, den är allergivänlig och åldringsbeständig detta är en byggprodukt som kommer att vara i generationer.

Läs mer om isoleringen här!

 

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80
  Fax: 0325-6199 91

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!