Varför välja Kenjo´s glasväggar?

Dina mått är vår standard

Våra glasväggar tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".

Kvalitet

Våra glaspartier tillverkar vi i vår egna fabrik, så produktionschef noga kan övervaka processen och säkerställa en jämn kvalitet och hållbar konstruktion. Detta innebär att vi har full kontroll. Vi använder oss uteslutande av aluminiumprofiler och personsäkra glas.

Våtutrymmen & utomhusmiljöer

Då vi använder aluminiumprofiler till våra glasväggar innebär det att de är rostfria och med fördel även kan användas som duschväggar eller utomhus till exempelvis orangeri eller uterum.

Fri spröjsindelning

Vissa vill ha stora spröjsade rutor, andra små och vissa ingen spröjs alls. Vi erbjuder även andra spröjsindelningar än de traditionella fyrkantiga - du väljer, allt för att skapa din egna design! På duschväggarna har vi endast spröjs på utsidan av glaset för att det skall vara lätt att hålla rent, annars är det spröjs på båda sidor av glaset.

Räntefri avbetalning

Vi erbjuder dig räntefri delbetalning upp till 60 000 kr inkl. moms. Det innebär att du kan betala ditt köp räntefritt i upp till 36 månader hos oss. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det
överenskomna beloppet per månad. Erbjudandet gäller endast för privatpersoner och enskilda firmor.

Aluminiumprofiler vs järn (smideslösningar)?

Aluminium är ett lättare material vilket innebär att dörrar och skjutdörrar inte blir så tunga. Aluminium är ett rostfritt material vilket innebär att de med fördel kan användas till duschväggar i våtutrymmen. De kan även användas utomhus till orangeri, uterum, vindskydd, balkonginglasningar mm. Aluminium är fördelaktigt att lackera i olika kulörer vilket kan skapa den känsla som önskas.

Aldrig längre bort än ett telefonsamtal

För oss är våra kunder det viktigaste. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mejl om ni har några frågor eller funderingar oavsett om det gäller pris, utformning eller under monteringen.

Öppna rum med olika glasval

Den ”öppenhet” som önskas kan lätt uppfyllas med våra glasväggar. Vi erbjuder klarglas, plåtfyllningar i samma kulör som ni valt på profilen, frostad känsla, ljudreducerande glas eller andra lösningar som önskas.

Svensktillverkade produkter

Vi tillverkar och erbjuder enbart kvalitetsprodukter och våra glasvikpartier är svensktillverkade, allt från profilerna till glaset.

Välj leveranssätt

Ni väljer själva om ni vill hämta glasväggarna i vår fabrik i Limmared eller om ni önskar dem levererade hem till er dörr.

Unikt system

Oavsett om du väljer fasta glaspartier, skjut, vik eller -slagdörrar så är det exakt samma profil. Detta för att skapa en enhetlighet mellan de olika varianterna och produktområdena.

Enkel montering

Glasväggarna levereras i färdiga väggsektioner (inget "plockepinn") vilket innebär en enkel och kostnadseffektiv montering.

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80
  Fax: 0325-6199 91

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!