Vikdörrar isolerat system

Tack vare sina utmärkta tekniska värden är denna vikdörr mer än lämplig att använda direkt i en isolerad yttervägg i till exempel vinterträdgård, väggfasad i villa, mötesplatser, bilhallar och hotell. Denna isolerade vikdörr ger smidig transparens en ny betydelse. Dörren gör det möjligt att öppna upp glasfasader till ca 90 %. En värmeisolerad vikdörr där de öppningsbara partierna löper näst intill ljudlöst på de nedtill systemintegrerade hjulen. Utformningen av dörrens kombinationer kan närmast kombineras fritt. Dörrens partier viks enkelt ihop till paket på ena sidan eller på båda sidorna. De kan utformas för att vikas inåt eller utåt. Du kan låta en avslutande del fungera som gångdörr.

Systemet är isolerat då aluminiumprofilen har en bruten köldbrygga. Vi tillhandahåller både 2-glas och 3-glas. Du kan få mellan 2-7 delningar och upp till hela 6 m breda partier.

 

Bildtexter: Bilderna ovan visar vårat isolerade viksystem (FS65). Bilden till vänster illustrerar de olika öppningsalternativen. 

Aluminiumprofiler

Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.

Dina mått är vår standard

Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".

Svensktillverkade produkter

Våra isolerade vikdörrar är precis som alla våra andra produkter svensktillverkade.

Montering

Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.

Leverans

Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!