Vikdörrar oisolerat system

Denna oisolerade vikdörr är lämplig att använda vid inglasning av altan och uterum, förläng sommaren från tidig vår till sen höst. Systemet passar även för avdelning till kontor och inomhusmiljöer eller varför inte till din walk-in-closet? Tänk själv att kunna öppna upp hela väggen till din garderob.

Vikdörrarna gör det möjligt att öppna upp glasväggen till ca 90 %. De öppningsbara partierna löper näst intill ljudlöst på de nedtill systemintegrerade hjulen. Dörrens partier viks enkelt ihop till ett paket på ena sidan. De kan utformas för att vikas inåt eller utåt. Du kan välja mellan 2, 4, 6 och 8 delningar beroende på bredd på partiet och vi kan tillverka upp till hela 6 m breda partier.

Vi erbjuder våra oisolerade vikpartier i både 4 mm härdat glas och 4 mm härdat energiglas. Med energiglas minimeras risken för immiga fönster vid snabba temperaturväxlingar. Hela systemet är underhållsfritt, det enda du behöver göra är att hålla nedre spårprofilen fri från smuts. Glasen har ett u-värde på 3.2.

Välj även till spröjs och hakregellås om det önskas.

För att skapa en helhet tillverkar vi även fasta fönster och "vanliga öppningsbara fönster" i samma utförande som detta parti, se här.

 

Bildtexter: Bilderna ovan visar vårat viksystem i enkelglas (Kenjo original). Bilden till vänster illustrerar de olika öppningsalternativen. 

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!