Kenjo – Öppna rums filosofi är öppenhet. Med våra stora glasvikpartier som går att vika upp kan hela väggar öppnas. Välj mellan isolerat och oisolerat system, båda kvalitetsystem med aluminiumprofiler.

Vikpartierna passar lika bra i både nya och äldre hus, det finns inga gränser. För oss är alla mått standard. Våra vikpartier tillverkas helt efter dina egna mått, så enkelt är det. Det ger dig total frihet och möjlighet att skräddarsy ditt uterum, vinterträdgård, villafasad, kontor osv. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar.
Och det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".

Både det isolerade och oisolerade systemen är underhållsfria, det enda du behöver göra är att hålla nedre spårprofilen fri från smuts. Vi tillverkar även fasta fönster och väggpartier i exakt samma utförande som vikpartierna.

Viksystemen är mycket flexibla, de hängs i vänster eller höger sida och kan väljas med vikning inåt eller utåt. Du kan välja mellan vit eller natureloxerade profiler till fönster/vikpartierna. Mot pristillägg kan valfri RAL-kulör erhållas.

Aluminiumprofiler
Aluminiumprofilen med olika applikationer utgör stommen till våra produkter och erbjuder en mängd fördelar så som stabilitet, minimalt underhållsbehov och lång livslängd. Alla våra produkter kan fås i valfri kulör.
Dina mått är vår standard
Våra olika glassystem tillverkas helt efter dina mått vilket ger dig total frihet. Detta innebär att du slipper extra kostnader för ombyggnad och målning av öppningar. Det bästa av allt; du gör det till samma kostnad som för "standardmått".
Svensktillverkade produkter
Alla vår produkter är tillverkade i Limmared i Västra Götaland. Här har vi en modern och till viss del automatiserad produktion.
Montering
Önskar du hjälp med montering? Inga problem, vi hjälper dig gärna med installationen av ditt glassystem oavsett om det är en altandörr, ett helt uterum eller ett enskilt vikparti som skall monteras i exempelvis villafasaden.
Leverans
Leveransen är varierar mellan 7-8 arbetsveckor. Önskar ni snabbare leverans så kontakta oss så ser vi vad som är möjligt. För vidare information om våra leveranser och köpvillkor, läs här

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontaktinformation

  Kenjo System AB
  Västra Järnvägsgatan 10
  514 42 Limmared
  Sverige

  Telefon: 0325-717 80

  Välkommen till oss

  Maila eller ring oss för information och offert angående våra glaspartier, stugor & hus och övriga frågor angående Kenjo - Öppna rum!